Welkom

 

cropped-Logo-GFFB1-1.gif

 

 

Hallo, je bent nu op de website van Good Food Feels Better. Je bent hier waarschijnlijk beland omdat je op zoek bent naar een manier om af te vallen.

Zelf ben ik ook op die manier met PowerSlim in aanraking gekomen. En ik kan je zeggen, ik heb er nog geen moment spijt van gehad.         

Wat mij jarenlang niet lukte, lukte mij met PowerSlim wel! Afvallen en lekker in mijn vel zitten!

Veel welvaartsziekten kunnen voorkomen worden door goede voeding en een gezonde leefstijl!

En laat dat nu zijn wat je samen met mij, jouw PowerSlim coach bereikt!

Ik begeleid je niet alleen tijdens de afvalfase maar ook nog een jaar lang nadat je je streefgewicht hebt bereikt.

 

.

Omdat ik zelf  zo reuze enthousiast ben over afvallen met PowerSlim heb ik in juni besloten coach te worden en met dit product te gaan werken.

Mocht ik je door mijn verhaal enthousiast gemaakt hebben en wil je meer weten over afvallen met PowerSlim, neem dan voor een vrijblijvend informatie gesprek contact op via telefoonnummer 06-11119297 of mail naar info@goodfoodfeelsbetter.nl

 

 

Wil jij een gezonde levensstijl, je fitter voelen en succesvol afvallen? Dan ben ik op zoek naar jou! Dit doen we samen in een 30 dagen challenge waarbij ik jou ga helpen jouw doel te bereiken!

Met de afslankchallenge start je met het PowerSlim voedingsprogramma en krijg je dagelijkse tips, adviezen en recepten voor thuis. Dit alles onder mijn wekelijkse persoonlijke begeleiding. Vanaf 1 januari’17 kun je een afspraak inplannen voor een gratis advies- en kennismakingsgesprek waarbij een persoonlijk plan wordt opgesteld en het PowerSlim programma wordt uitgelegd.

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.

Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang gratis om terugval te voorkomen.

 

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over het strand lopen?

Meld je dan nu aan voor een intake  en ga samen met mij de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s.

 

 

Actie:  Het 3 dagen proefpakket: Dit pakket bevat voor 3 dagen PowerSlimproducten, waardoor je op een voordelige manier kennis kunt maken met het  PowerSlim afslank programma!

GoodFoodFeelsBetter

https://www.facebook.com/Goodfoodfeelsbetter/?ref=aymt_homepage_panel